!! NAJAARS ACTIE !!

GRATIS ACTH-BEPALING BIJ UW PAARD

 

Is uw paard hoefbevangen? Ziet u veranderingen in de lichaamsbouw van uw paard, denk hierbij aan een hangbuik en spierverlies in de bovenlijn. Heeft uw paard last van vachtveranderingen, of zelfs lange krullerige haren? Vertoont uw paard vetophopingen en verdikkingen rondom de ogen? Of drinkt en plast uw paard méér dan voorheen?
Dan bestaat de kans dat uw paard lijdt aan Pituitary Pars Intermedia Dysfunction (PPID, vroeger de “Ziekte van Cushing”). Om te bepalen of uw paard PPID heeft is een bloedonderzoek nodig waarbij de waarde van het hormoon ACTH wordt bepaald.

In samenwerking met Boehringer Ingelheim biedt IDEXX Laboratories ook dit jaar weer de mogelijkheid om deze paarden te onderzoeken door middel van een gratis ACTH-bepaling.
Om gebruik te maken van deze actie kunt u een speciaal daarvoor bestemde voucher downloaden op www.ppidbijpaarden.nl. Deze ingevulde voucher kunnen wij samen met het door ons afgenomen bloed verzenden naar het laboratorium.

Deze actie loopt van 1 september t/m 31 oktober 2018.
Let op: kosten voor bv. visite, bloedafname, andere bepalingen en/of een behandeling vallen niet onder deze actie.

Is uw paard reeds gediagnosticeerd met PPID en wenst u te controleren of de huidige dosering van medicatie nog steeds de juiste is? Ook dan is deze actie interessant voor u!


Ga terug
© 2024 - Paardenkliniek Venlo
Created by